Produkte Te Reja

Raft Druri

Raft Druri

Cmimi bazë
Lek 6,800
Cmimi në ulje
Lek 6,800
TVSH përfshirë!

Organizoni aksesoret e tualetit dhe dekorime të tjera me këtë raft të ri vetë-mbështetës në qoshe. Me një distancë prej 30.5 cm ndërmjet çdo ndarje, ky raft me katër kate është i përkryer për lule, lodra dhe objekte të tjera. Mund ta përdorni edhe në dhoma të vogla, tualete etj. Panelet e trasha prej druri mbajnë deri në 15 kg në secilën raft; është rezistente ndaj gërvishtjeve.

Permasat: 60 x 41 x lartesia 132 cm