Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Llambë "Selor" Tavani prej Druri edhe Cemento

Llambë "Selor" Tavani prej Druri edhe Cemento

Cmimi bazë
Lek 5,500
Cmimi në ulje
Lek 5,500
TVSH përfshirë!

Llambe tavani "Selor" prej druri edhe cemento. I pershtatshem per dhomen e ndenjes, dhomen e femijeve, kuzhine, ndricimin komercial. Nuk ka rrezatim ngrohje, nuk ka metale toksike, si zhiva dhe plumbi. Siguron shpërndarjen uniforme te dritës.
Permasat: diam. cm. 39 x lartesia. cm. 29