BLACK FRIDAY VETEM 3 DITE ULJE (kliko ketu)

Raft Muri prej Druri dhe Metali

Raft Muri prej Druri dhe Metali

Cmimi bazë
Lek 6,600
Cmimi në ulje
Lek 4,800
TVSH përfshirë!

Raft muri prej druri dhe metali me 5 varëse rrobash. Rafti varet në murë dhe shërben për mbajtjen e librave, luleve dhe objekteve te tjera dekorative.
Përmasat: 100 x 20 x lartësia 33 cm