BLACK FRIDAY VETEM 3 DITE ULJE (kliko ketu)

Pasqyre me kornize Hekuri
Pasqyre me kornize Hekuri

Pasqyre me kornize Hekuri

Cmimi bazë
Lek 5,900
Cmimi në ulje
Lek 5,900
TVSH përfshirë!

Pasqyra e rrumbullakët me kornizë hekuri ngjyre te zezë është një aksesor që mund të përdoret në ambjente të ndryshme të shtëpisë apo biznesit tuaj. Pasqyra e rrumbullakët ka një diametër prej 40 cm dhe instalimi ne mur bëhet nëpërmjet një rripi lëkure.

Përmasa: diam. 40 cm