Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Orë e Dyanshme me Motiv Stacioni Hekurudhor

Orë e Dyanshme me Motiv Stacioni Hekurudhor

Cmimi bazë
Lek 3,990
Cmimi në ulje
Lek 3,990
TVSH përfshirë!

Kjo ore e dyanshme e murit të kuarcit përmban dizajnin e imituar të stacionit të madh qendror të Nju Jorkut. Ngjyre e zezë me ndryshim te fushes ku mund te zgjidhni midis 4 ngjyrave. Fiksuar me mbështetjen e hekurit të punuar, ora qëndron në bosht dhe mund të lexohet nga të dyja anët. Ora është e ndërtuar nga metali dhe mbrohet nga një pllake qelqi me trashësi 1.8 mm.
Permasat: diam. cm. 24