Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Llambë e Varur Metali dhe Druri

Llambë e Varur Metali dhe Druri

Cmimi bazë
Lek 3,500
Cmimi në ulje
Lek 3,500
TVSH përfshirë!

Llambë e varur e bërë  prej  metali dhe druri ne 4 ngjyra. Shendërrojeni dhomën tuaj të ngrënies dhe krijoni një atmosferë të ngrohtë dhe të rehatshme. Ndriçimi dekorativ dhe funksional, ideale për përdorim në hotele, kafene dhe restorante.