Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Kabinet Druri me 3 Shporta në Shelg (3614382948445)

Kabinet Druri me 3 Shporta në Shelg

Cmimi bazë
Lek 8,000
Cmimi në ulje
Lek 8,000
TVSH përfshirë!

Kabineti ndërtuar prej druri paulonia me 3 shporta ne shelg qe sherbejne per sistemimin e rrobave. Druri Paulonia është një material veçanërisht i lehtë. Kjo e bën kabinetin të lehtë për t'u transportuar. Ju mund të vendosni të ndryshoni paraqitjen dhe vendoseni nga koha në kohë kudo që preferoni. Permasat  cm. 40 x 28 x h. cm. 45.5