BLACK FRIDAY VETEM 3 DITE ULJE (kliko ketu)

Shporta e lavanderisë “Tahla”

Shporta e lavanderisë “Tahla”

Cmimi bazë
Lek 4,000
Cmimi në ulje
Lek 3,600
TVSH përfshirë!

Shporta e lavanderisë “Tahla” është bërë nga materiali i shelgut të palmës, është i integruar dhe i punuar me dorë. Ai është i lehtë, praktik, i qëndrueshëm dhe elegant.

Permasat: cm. 47 x 36 x h. cm. 52.5