Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Mbajtese Aksesoresh Tualeti prej Metali

Mbajtese Aksesoresh Tualeti prej Metali

Cmimi bazë
Lek 1,390
Cmimi në ulje
Lek 1,390
TVSH përfshirë!

Kutia e ruajtjes së aksesoreve te tualetit është bërë prej metali të fortë dhe cilësore. Organizatori me 4 ndarje e përsosur për cdo hapsire te tualetit. Vjen ne 3 ngjyra te ndryshme.

Permasat; cm. 17 x 12,5 x lartesi. cm. 12