Kosh për Rroba Gri TNT "Hancy"
Kosh për Rroba Gri TNT "Hancy"

Kosh për Rroba Gri TNT "Hancy"

Cmimi bazë
Lek 1,590
Cmimi në ulje
Lek 1,590
TVSH përfshirë!

Kosh per rroba ngjyre gri TNT "Hancy", nje aksesor praktik edhe shum funksional. Falë dizajnit të saj të thjeshtë, ajo përshtatet ne dhoma gjumi, lavanderi në shtëpi dhe banjo.

Permasat: 30 x 30 x lartesia 60 cm