Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Mbajtese per Qiri prej Hekuri, Druri, Qelqi ne 3 Permasa (3765088813149)
Mbajtese per Qiri prej Hekuri, Druri, Qelqi ne 3 Permasa (3765088813149)
Mbajtese per Qiri prej Hekuri, Druri, Qelqi ne 3 Permasa (3765088813149)

Mbajtese per Qiri prej Hekuri, Druri, Qelqi ne 3 Permasa

Cmimi bazë
Lek 4,590
Cmimi në ulje
Lek 4,590
TVSH përfshirë!

Dizajn unik, ku xhami i kavanozit pozicionohet në qendër, i tejdukshëm dhe transparent. Nje kombinim perfekt i hekurit dhe qelqit, i përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.