Bicikletë në Formën e Tavolinës (3759987490909)
Bicikletë në Formën e Tavolinës (3759987490909)
Bicikletë në Formën e Tavolinës (3759987490909)

Tavolinë në Formën e Bicikletës

Cmimi bazë
Lek 28,900
Cmimi në ulje
Lek 28,900
TVSH përfshirë!

Bicikleta ne formen e tavolines e bukur dhe inovative. Material hekuri edhe druri, kapacitet i fortë mbajtës, stabilitet i mirë. Bojë me temperaturë të lartë, rezistente ndaj ndryshkut dhe ne 3 ngjyra te ndryshme. Krijuar me dorë!

Permasat  cm. 180 x 70 x h. cm. 104