Tavoline "Nest" Druri MDF me Strukture Hekuri
Tavoline "Nest" Druri MDF me Strukture Hekuri

Tavoline "Nest" Druri MDF me Strukture Hekuri

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 5,400
TVSH përfshirë!

Tavolinë Mesi prej druri  MDF me ngjyrë natyrale dhe me strukturë hekuri në ngjyrë të zezë. Kjo nuk është vetëm një tryezë unike, por gjithashtu krijon një dizajn modern dhe të sofistikuar, i cili përshtatet në çdo dhomë dhe paisje të tjera mobilimi.

Përmasat:
diam. 62 x lartesi 42 cm