Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Pasqyra Dekorative

Pasqyra Dekorative

Cmimi bazë
Lek 6,690
Cmimi në ulje
Lek 4,900
TVSH përfshirë!

5 Pasqyra rrethore ne permasa te ndryshme te vendosura bashk me korniza metali. Pasqyrat dekorative me cilësi të lartë kanë qartësi të shkëlqyeshme të 
reflektimit, duke ju lejuar të organizoni ambjentin tuaj shumë mirë dhe janë jashtëzakonisht të qëndrueshme. 
Korniza është ngjitur me saktësi, bojë me temperaturë të lartë, anti-oksidimi dhe jo e lehtë për t'u ndryshkur.

Permasat: 83 x 51  cm