Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Llambë metalike "Prik"

Llambë metalike "Prik"

Cmimi bazë
Lek 8,600
Cmimi në ulje
Lek 8,600
TVSH përfshirë!

Ajo mund të bëjë çdo hapësirë ​​të ketë një atmosferë të ngrohtë dhe ta bëjë atë një ambjent te mrekullueshme. I përshtatshem për t'u vendosur në këndet e dhomës, hoteleve, bareve etj.
Permasat  diam. cm. 21,5 x h. cm. 154