Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Karrige Banaku Rrotulluese me Ndenjëse Lëkure

Karrige Banaku Rrotulluese me Ndenjëse Lëkure

Cmimi bazë
Lek 11,500
Cmimi në ulje
Lek 11,500
TVSH përfshirë!

Karrige banaku me rrotullim edhe me ulje ngritje te kontrolluar ndenjese lekure edhe bazament hekuri. Lehtë për t'u kombinuar me mobiljet, gjithashtu lehtë për t'u pastruar me një leckë të lagur. Karriget janë shumë elegante, perfekte për bar, piceri, kuzhinë, restorant, dyqan dhe zyrë etj. 
Permasat: 48 x 53 x lartesia 94-114 cm