Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Koleksion: Produkte Në Ofertë

Çdo ditë oferta të reja, na vizitoni!

 • Kabinet Druri me 4 Shporta në Shelg
  Kabinet Druri me 4 Shporta në Shelg
  Cmimi bazë
  Lek 8,000
  Cmimi në ulje
  Lek 6,900
 • Pasqyrë me Kornizë MDF "Womb" 40x50
  Pasqyrë me Kornizë MDF
  Cmimi bazë
  Lek 3,500
  Cmimi në ulje
  Lek 2,290
 • Tavolinë Kafeje në Hekur dhe Dru
  Tavolinë Kafeje në Hekur dhe Dru
  Cmimi bazë
  Lek 24,500
  Cmimi në ulje
  Lek 17,500
 • Llambë Tavani "Ahec" Druri
  Llambë Tavani
  Cmimi bazë
  Lek 4,500
  Cmimi në ulje
  Lek 3,900
 • Tavoline Ngrenie "Badus"
  Tavoline Ngrenie
  Cmimi bazë
  Lek 22,000
  Cmimi në ulje
  Lek 18,000
 • Tavoline Ngrënie Druri Ahu Dizajn Modern Dark
  Tavoline Ngrënie Druri Ahu Dizajn Modern Dark
  Cmimi bazë
  Lek 67,000
  Cmimi në ulje
  Lek 59,000
 • Ore Muri Metali "BW"
  Ore Muri Metali
  Cmimi bazë
  Lek 4,900
  Cmimi në ulje
  Lek 4,000
 • Tavolinë Mermeri me Strukturë Hekuri
  Tavolinë Mermeri me Strukturë Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 8,900
  Cmimi në ulje
  Lek 7,500
 • Pasqyre Dekorative "Dor"
  Pasqyre Dekorative
  Cmimi bazë
  Lek 3,500
  Cmimi në ulje
  Lek 2,600
 • Dekanter Vere 1500ml
  Dekanter Vere 1500ml
  Cmimi bazë
  Lek 1,290
  Cmimi në ulje
  Lek 1,090
 • Tavoline Ngrënie Druri Dizajn Modern 240cm
  Tavoline Ngrënie Druri Dizajn Modern 240cm (4432961863773)
  Cmimi bazë
  Lek 89,000
  Cmimi në ulje
  Lek 79,000
 • Kosh Metalik
  Kosh Metalik
  Cmimi bazë
  Lek 3,390
  Cmimi në ulje
  Lek 2,690