Tigan  Graniti i   thelle   diam. 28 cm (3606550806621)

Tigan Graniti i thelle diam. 28 cm

Cmimi bazë
Lek 2,800
Cmimi në ulje
Lek 2,800
TVSH përfshirë!

Tigan Graniti i thelle diam. 28 cm. Veshja prej graniti  nuk lejon ushqimet te ngjisin gjate procesit te gatimit dhe gjithashtu redukton edhe kohen e gatimit. 
Ideale për gatim me shumë pak vaj, perfekte për fërgim të shpejtë. Perdoret ne te gjitha llojet e gatimit.
  • Sipërfaqe jo-ngjitëse
  • Rezistencë ndaj gërvishtjes 
  • Pastrim i lehtë
  • Qëndrueshmëri