TOP 50 Produktet më të shitura

Tenxhere Celiku Inoks me Kapak Qelqi (3675664842845)
Tenxhere Celiku Inoks me Kapak Qelqi (3675664842845)

Tenxhere Celiku Inoks me Kapak Qelqi

Cmimi bazë
Lek 2,900
Cmimi në ulje
Lek 2,900
TVSH përfshirë!

E bërë nga alumini, fund me bazë hekuri dhe dorezë rezistente, për qëndrueshmëri më të madhe dhe shpërndarje më të mirë të nxehtësisë. 

  • Sipërfaqe jo-ngjitëse
  • Rezistencë ndaj gërvishtjes 
  • Pastrim i lehtë
  • Qëndrueshmëri