BLACK FRIDAY VETEM 3 DITE ULJE (kliko ketu)

Shpatull Gatimi "Muxia" me Dorezë Plastike (3606281191517)

Shpatull Gatimi "Muxia" me Dorezë Plastike

Cmimi bazë
Lek 950
Cmimi në ulje
Lek 950
TVSH përfshirë!

Shpatull gatimi "Muxia" me dorezë plastike ngjyre kafe. Material cilesor Stainless Steel (celik) dhe plastik.