Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Set 2 Tasa Porcelani me Tabaka Bambu (3690108026973)

Set 2 Tasa Porcelani me Tabaka Bambu

Cmimi bazë
Lek 890
Cmimi në ulje
Lek 890
TVSH përfshirë!

2 Tasa prej porcelani, të cilat alternojnë zemrën, rrumbullaken edhe katroren. Materiali: porcelani dhe bambu; ngjyra: e bardhë;
Përmasat: e pergjithshme cm. 22 x 8.5; Diametri tasit  7cm x 3cm.