TOP 50 Produktet më të shitura

Rende Celiku "Muxia" me Dorezë Plastike (3605312012381)

Rende Celiku "Muxia" me Dorezë Plastike

Cmimi bazë
Lek 890
Cmimi në ulje
Lek 890
TVSH përfshirë!

Rende "Muxia" bërë nga çelik inox dhe plastike, të qëndrueshme. I sigurt për t'u përdorur për ushqim. Projektuar me një dorezë plastike të rehatshme, dizajn elegant, i lehtë për t'u përdorur dhe i pastër.