TOP 50 Produktet më të shitura

Mbajtese Shishe Vere
Mbajtese Shishe Vere

Mbajtese Shishe Vere

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 2,650
TVSH përfshirë!

Dizajni elegant i mbajtëses është ideale për vendosjen e shisheve tuaja të preferuara në një vend elegant dhe lehtësisht të arritshëm. Kjo mbajtëse metalike ofron një hapsirë për 6 shishe.


Përmasat: 29.5 x 20 x lartësi 28 cm