Mbajtës Akulli prej Celiku (3679669125213)

Mbajtës Akulli prej Celiku

Cmimi bazë
Lek 3,600
Cmimi në ulje
Lek 3,600
TVSH përfshirë!

Mbajtes akulli prej çeliku me cilësi të lartë është i qëndrueshëm dhe rezistent ndaj ndryshkut.

Permasat: diam. 35.5 x lartesia 23 cm