Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Dërrasë për Prerje dhe Shërbim prej Druri Bamboo (3608123768925)

Dërrasë për Prerje dhe Shërbim prej Druri Bamboo

Cmimi bazë
Lek 590
Cmimi në ulje
Lek 590
TVSH përfshirë!

Derrase per prerje dhe sherbim prej druri bamboo ne 2 modele. Shume e mire për prerjen e bukes, perimeve, etj. Bordi ynë i prerjes është i fortë, rezistent dhe i bërë 100% në bambu antimikrobik.