Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Koleksion: Dekorative - Qirinj

 • Pasqyre me Kornize Druri
  Pasqyre me Kornize Druri
  Cmimi bazë
  Lek 4,900
  Cmimi në ulje
  Lek 4,900
 • Vazo Dekorative Druri
  Vazo Dekorative Druri (3664808411229)
  Cmimi bazë
  Lek 2,600
  Cmimi në ulje
  Lek 2,600
 • Mbajtëse Dekorative Qelqi për Qirinj
  Mbajtëse Dekorative Qelqi për Qirinj (3603475005533)
  Cmimi bazë
  Lek 490
  Cmimi në ulje
  Lek 490
 • Dekore Metali ne Forme Gjethe
  Dekore Metali ne Forme Gjethe
  Cmimi bazë
  Lek 3,490
  Cmimi në ulje
  Lek 3,490
 • Ore Muri Metali "BW"
  Ore Muri Metali
  Cmimi bazë
  Lek 4,900
  Cmimi në ulje
  Lek 4,900
 • Llambe Dyshemeje prej Druri
  Llambe Dyshemeje prej Druri
  Cmimi bazë
  Lek 9,800
  Cmimi në ulje
  Lek 9,800
 • Raft prej Druri me Strukture Hekuri
  Raft prej Druri me Strukture Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 7,900
  Cmimi në ulje
  Lek 7,900
 • Pasqyre prej Druri
  Pasqyre prej Druri
  Cmimi bazë
  Lek 4,500
  Cmimi në ulje
  Lek 2,500
 • Mbajtëse Dekorative Qelqi për Qirinj
  Mbajtëse Dekorative Qelqi për Qirinj (3603557580893)
  Cmimi bazë
  Lek 890
  Cmimi në ulje
  Lek 890
 • Ore Muri Hekuri 62cm
  Ore Muri Hekuri 62cm
  Cmimi bazë
  Lek 6,990
  Cmimi në ulje
  Lek 6,990
 • Orë Muri Hekuri
  Orë Muri Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 4,900
  Cmimi në ulje
  Lek 4,900
 • Vazo Dekorative me Fidanë
  Vazo Dekorative me Fidanë (3612146532445)
  Cmimi bazë
  Lek 700
  Cmimi në ulje
  Lek 700
 • Vazo Dekorative Hekuri
  Vazo Dekorative Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 5,900
  Cmimi në ulje
  Lek 5,900
 • Pasqyre Kozmetike
  Pasqyre Kozmetike
  Cmimi bazë
  Lek 1,900
  Cmimi në ulje
  Lek 1,900
 • Mbajtëse Dekorative Qelqi për Qirinj
  Mbajtëse Dekorative Qelqi për Qirinj (3603500499037)
  Cmimi bazë
  Lek 250
  Cmimi në ulje
  Lek 250
 • Fenerë Mbajtëse Qirish në Dru dhe Metal
  Fenerë Mbajtëse Qirish në Dru dhe Metal (3612292644957)
  Cmimi bazë
  Lek 2,290
  Cmimi në ulje
  Lek 2,290
 • Vazo Lulesh Dekorative Hekuri
  Vazo Lulesh Hekuri Dekorative (3610571440221)
  Cmimi bazë
  Lek 2,500
  Cmimi në ulje
  Lek 2,500
 • Shkallë Hekuri për Peshqirë
  Shkallë Hekuri për Peshqirë
  Cmimi bazë
  Lek 4,500
  Cmimi në ulje
  Lek 3,500
 • Pasqyrë me Mbështetje prej Druri
  Pasqyrë me Mbështetje prej Druri
  Cmimi bazë
  Lek 3,490
  Cmimi në ulje
  Lek 3,490
 • Organizues Rafti nga TNT "Hancy"
  Organizues Rafti nga TNT
  Cmimi bazë
  Lek 1,200
  Cmimi në ulje
  Lek 1,200
 • Pasqyrë Metali Gold në Formë Syri 33cm
  Pasqyrë Metali Gold në Formë Syri 33cm
  Cmimi bazë
  Të shitura
  Cmimi në ulje
  Lek 1,190
 • Fotografi Dekorative me Motive Menu Restoranti
  Fotografi Dekorative me Motive Menu Restoranti (3594896900189)
  Cmimi bazë
  Lek 690
  Cmimi në ulje
  Lek 690
 • Pasqyra Dekorative
  Pasqyra Dekorative
  Cmimi bazë
  Lek 6,690
  Cmimi në ulje
  Lek 4,900
 • Pasqyre me kornize Hekuri
  Pasqyre me kornize Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 5,900
  Cmimi në ulje
  Lek 5,900
 • Mbajtese Cadre Metalike 45cm
  Mbajtese Cadre Metalike 45cm
  Cmimi bazë
  Lek 2,990
  Cmimi në ulje
  Lek 2,990
 • Mbajtës Qirish Metali "Golden"
  Mbajtës Qirish Metali
  Cmimi bazë
  Lek 1,390
  Cmimi në ulje
  Lek 1,390
 • Llambë Dyshemeje Hekuri "Carol"
  Llambë Dyshemeje Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 13,000
  Cmimi në ulje
  Lek 10,900
 • Mbajtese Shishe Vere Druri e Nderthurur me Litar
  Mbajtese Shishe Vere Druri e Nderthurur me Litar (3593667280989)
  Cmimi bazë
  Lek 1,390
  Cmimi në ulje
  Lek 1,390
 • Llambë prej Druri
  Llambë prej Druri
  Cmimi bazë
  Lek 3,700
  Cmimi në ulje
  Lek 2,900
 • Raft prej Druri me Strukture Hekuri
  Raft prej Druri me Strukture Hekuri
  Cmimi bazë
  Lek 9,900
  Cmimi në ulje
  Lek 9,900