Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Llambë "Reus" me Bazë Qeramike
Llambë "Reus" me Bazë Qeramike

Llambë "Reus" me Bazë Qeramike

Cmimi bazë
Lek 2,500
Cmimi në ulje
Lek 2,500
TVSH përfshirë!

Llambë "Reus" me bazë qeramike në 4 ngjyra të ndryshme si edhe në 2 përmasa. Dizajn i thjeshtë dhe elegant, në përputhje me stilin estetik evropian dhe amerikan. Ky ndriçues siguron ndriçim të gjallë për shtëpinë dhe dyqanin tuaj, ideale për ndriçim dhe qëllime dekorative.